Een liefdesdag om nooit te vergeten

Voor vele mensen is het vinden van de juiste partner een droom. Een huwelijk is dan een kers op de taart om deze liefde te vieren. Niet zo gek dus dat de meeste mensen hun bruiloft tot de mooiste dag van hun leven willen maken. Dat kan! En met wat speciale extra’s wordt de dag meer bijzonder. In deze blog vertel ik je daar meer over. Lees je mee?

Lekker en leuk eten

Foodtrucks zijn een leuke manier om iets unieks en informeels toe te voegen aan je trouwdag. Of het nu gaat om een ijskar, pizzatruck of taco-truck, je gasten zullen het geweldig vinden om iets anders te proberen dan het traditionele trouwdiner. Daarnaast kan je op deze manier lokale ondernemers boeken en zoiets bijdragen aan de community.

Foto’s voor en door iedereen

Een photobooth is een leuke manier om herinneringen vast te leggen en gasten te vermaken. Je kunt props en accessoires toevoegen zodat gasten hilarische foto's kunnen maken die ze mee naar huis kunnen nemen als herinnering aan jouw speciale dag. Maar vergeet niet een professionele trouwfotograaf te boeken om foto’s te maken van jou en je geliefde. Deze foto’s zal je voor altijd koesteren. Denk eraan dat je een fotograaf huwelijk vroeg van tevoren moet boeken om teleurstelling te voorkomen.

Livemuziek geboekt

Livemuziek voegt een extra dimensie toe aan je trouwdag. Een band of muzikant kan zorgen voor een geweldige sfeer en ervoor zorgen dat je gasten de hele nacht dansen. Het geeft net een beetje iets extra’s dan een playlist en een setje muziekboxen doen.

De cocktailbar

Een cocktailbar, daar maak je jezelf en je gasten blij mee! Huur een professionele bartender in en zorg voor een selectie van heerlijke cocktails die je gasten kunnen proberen. Zo houd je oog op de kosten maar laat je men ook vrij om te genieten van wat er beschikbaar wordt gesteld.

Een knaller van een afsluiting

Vuurwerk is een geweldige manier om je trouwdag af te sluiten. Het zorgt voor een spectaculair einde van de avond en zal ervoor zorgen dat je gasten nog lang zullen napraten over je trouwdag. Let er wel op dat je hier toestemming voor moet vragen. Je mag niet zomaar vuurwerk te pas en onpas afsteken.

Vergeet niet dat het belangrijkste is dat je trouwdag weerspiegelt wie jullie als koppel zijn, dus kies extra's die bij jullie passen en geniet van deze bijzondere dag! Het wordt vast geweldig!