Leuke ideeën voor jouw feest

huren-photobooth

Om een feest of evenement gezellig te maken met een goede sfeer heb je natuurlijk een aantal ingrediënten nodig. Allereerst begint de sfeerimpressie al bij de uitnodiging, een mooi uitnodiging waar duidelijk de tijd, datum en dresscode staat geeft al een idee weg wat voor soort feest het is. Hierdoor kunnen jouw gasten meer zin krijgen in het feest doordat ze alvast de datum kunnen bewaren. Het kan handig zijn om een thema te kiezen, dit is handig doordat de gasten dan weten wat zij voor kleding zij aan moeten. Daarnaast geeft het al een hint weg wat voor muziek er gespeeld of gedraaid gaat worden en in welke stijl de decoratie zal zijn.

Leg de avond vast

Om de avond vast te leggen met alle gasten die mooi gekleed zijn kan je kiesen voor het huren van een photobooth. De gasten kunnen deze unieke manier van fotograferen vast waarderen, ze kunnen tevens ook een videoboodschap achterlaten en de foto’s mee naar huis nemen als aandenken. Je kunt als het feest is afgelopen ook de foto’s en video’s digitaal naar de gasten sturen. Een photobooth huren kan al voordelig en deze nemen niet veel ruimte in, het past ook bij elk soort feest. Je kunt leuke accessoires neerleggen waar de gasten gebruik van kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan leuke hoedjes, gekke brillen en bordjes met unieke spreuken van jouw feest.

Geef je gasten een avond om niet te vergeten

Naast dat de gasten een digitale gastenboek gestuurd krijgen vol met foto’s en video’s van het feest, zijn er meerdere manieren om de avond memorabel te maken. Denk bijvoorbeeld aan dansers die met de gasten kunnen dansen. Ook deze dansers kunnen meehelpen aan het thema, wil jij een chique feest met dansers in pak en galajurken of wil je hip hop-dansers die jouw gasten juist vermaken. Muziek draagt hieraan bij, wil je live muziek met een band of wil je liever een DJ.