Geweldige trouwreportage in Zoetermeer

Elke dag is het weer genieten van onze trouwreportage Zoetermeer. Stefan Segers Fotografie heeft onze bijzondere dag op een zeer mooie manier vast weten te leggen. Elk plaatje spreekt voor zich en ik kan hier echt van genieten. Omdat Stefan de omgeving een beetje kent, weet hij als geen ander de leukste plekjes te vinden om je op de gevoelige plaat vast te leggen. Tijdens onze shoot hebben wij er beiden van genoten en nu wij het resultaat onder ogen hebben gekregen, genieten wij helemaal. Ook de opnames tijdens het eten en de feestavond zijn heel erg mooi gemaakt.  

Onze bruiloft

Voordat wij elkaar het ja-woord gingen zeggen hebben wij eerst een afspraak gemaakt met Stefan Segers Fotografie. Hier kwam ter sprake hoe wij het liefst op de kiek werden gezet. Ook op welke plek de shoot plaats moest vinden en de stijl, zoals romantisch, klassiek modern of boheman. Allemaal dingen waar wij eigenlijk nog niet aan hadden gedacht, maar gelukkig Stefan wel . Hij heeft al jaren lang ervaring met het maken van deze kiekjes en weet wat er allemaal bij komt kijken.

Stappen jullie eerdaags ook in het huwelijksbootje en willen jullie deze dag  vastleggen, maak dan snel een sfspraak met Stefan Segers Fotografie.