Een mooie foto op een tuinposter

Een mooie foto op een tuinposter

Bent u op zoek naar een manier om je saaie schutting of muur op te vrolijken? Dan is een tuinposter een leuk idee. Met een tuinposter zorg je ervoor dat je tuin weer leven krijgt en vrolijkheid en sfeer uitstraalt. Met slechts één mooie afbeelding waan je binnen korte tijd in de bergen, aan het strand of midden in een weiland vol met bloemen. Die saaie muur wordt meteen een stuk leuker om naar te kijken. En nog belangrijker: er is aan iedereen gedacht en veel variatie!

Oosterse sferen met een Boeddha tuinposter

Hou je van rust en kalmte, dan is een Boeddha tuinposter zeker wat voor jou. In een Oosterse omgeving met tempels en veel kleur, wordt jouw tuin vervuld met rust en kalmte. Het wordt een plek waar je je even terug kunt trekken en genieten van een heerlijk kopje thee. De tuinposters in de Boeddha stijl vindt u in verschillende kleuren, formaten en stijlen. Het meest inspirerende figuur uit de geschiedenis staat voor geluk, welvaart, succes en voorspoed. Het brengt dus ook een diepere betekenis met zich mee en is niet alleen mooi om naar te kijken.

Waan je aan zee

Ben jij een echte strand liefhebber en zou je wel elke dag naar het heerlijke strand en zijn mooie duinen willen? Dan zijn de tuinposters in het zee- en duinen thema echt iets voor jou. Op jouw terras in je achtertuin of op je balkon kun je heerlijk wegdromen bij je tuinposter met het zonnige thema/ Het brengt niet alleen sfeer in je tuin, maar zeker ook diepte. Door de verre zee lijkt je tuin nog groter. En maak je tuin in het zon, zee en strand thema helemaal af met bijpassende tuinkussens en andere accessoires.

Je favoriete dier op een poster in je tuin

Uiteraard lijkt het vanzelfsprekend voor een tuinposter te kiezen met een landschap of plaats. Toch kiezen veel mensen voor een dier op de tuinposter. Je kunt daarbij denken aan huisdieren, zoals de hond of kat, maar je kunt ook kiezen voor enkele wilde dieren. Geef je tuin een jungle thema mee en creëer met de aap, de tijger en de giraffe een ware jungle van je achtertuin. Hou je meer van de boerderij, dan zijn er ook tuinposters met koeien, schapen of varkens te koop. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Het schilderij voor buiten

Tuinposters worden speciaal gemaakt voor buitengebruik. Dat betekent dat het materiaal van de posters ook goed Uv-bestendig is en tegen alle soorten weersomstandigheden kan. Je kunt het dus met een gerust hart buiten ophangen tegen die schutting, zonder dat je je druk hoeft te maken over de kleuren of verwering. Zonder het schilderij binnen te halen in de winter, blijft het zeker enkele jaren mooi.