Zet jezelf in de watten, of donsveren?!

Geen winter gaat voorbij zonder deze gedachte: ik vind deze jas helemaal niks. Je hebt het gekocht, omdat je er behoefte aan had. Je moet immers de kou door om je dagelijkse dingen uit te voeren. Maar toch voelt het niet goed aan, het is of te kort, te krap of net te dun waardoor er kou doorheen blaast. Heb jij dat ook? Begin dan alvast maar met kijken naar een nieuwe, zoals Canada Goose jassen, om jouw wensen tot vervulling te brengen.

Een oog voor kwaliteit

Deze jassen gaan lang en goed mee, daarom is het verstandig om te kijken voor een jas dat bij jouw kledingstijl zal passen. Niet alleen voor nu, maar ook voor als je de volgende winters met een compleet andere outfit erop uit gaat. De Canada Goose jassen zijn allemaal beschikbaar in effen kleuren, die altijd in de mode blijven. Zwart, beige, grijs en meer zijn beschikbaar voor jouw persoonlijke stijl. Het een zogenaamde “staple” item. Heb je namelijk een gekleurde kledingkast met veel motieven, dan zou een jas met een effen kleur een goede keuze zijn om dat op te breken.

Vindt jouw match

Ook is elke jas anders voor jouw levensstijl. Als je bij een bedrijf werkt met een dresscode, zijn meer  geschikte modellen bijvoorbeeld een Emory of een Langford Parka. Als je de jas wilt gebruiken om op wintersport te gaan, kan je gaan voor een dikkere Parka gaan dat tot -20 graden gedragen kan worden. Woon je in een omgeving waar het weer erg wisselend is, zoals we tegenwoordig steeds vaker in Nederland meemaken, kan je juist een wat dunnere jas kiezen. Het voordeel van al deze modellen is dat ze gevuld zijn met eendendons, wat de jassen warm maar ook luchtig houdt. Het is vaak aan de prijzige kant, maar wel een prachtige investering. Je bent voor een lange tijd rijk aan de jas, omdat je het minstens zoveel keer als je hebt betaald kan dragen. Men zegt daarom ook wel “Duurkoop is goedkoop”.