Opzoek naar een fotograaf in Nijkerk

Voor mijn zwangerschap shoot ben ik op het internet gaan zoeken. Daarom typte ik bij de wel bekende zoekmachine fotograaf Nijkerk in. Zo kwam ik al snel uit op de website van Ilse Schuurmans Fotografie. Door de portfolio te bekijken op de website van deze onderneemster, waren mijn man en ik al snel uit om dit bedrijf in te huren voor onze foto’s. Daarom maakte wij een afspraak met deze onderneming voor onze zwangerschap shoot. Ook kregen wij de kosten te horen voor een shoot en deze viel erg mee. Onze afspraak stond vast en ik kon haast niet wachten.

Geweldige foto’s

De fotograaf nabij Nijkerk, of te wel Ilse Schuurmans Fotografie, heeft echt prachtige foto’s gemaakt. Bij binnenkomst zorgt zij meteen ervoor dat ik en mijn man natuurlijk, op onze gemak voelde. Ook werden de poses besproken. De foto’s zijn zo mooi geworden dat wij hebben besloten dat deze onderneemster ook de new born shoot mag gaan doen. Zo weten wij zeker dat de foto’s weer prachtig worden. Wat wij van deze shoot vooral fijn vinden is dat deze onderneemster dan bij ons thuis komt om dan de foto’s te gaan maken van onze baby.