Een goede naaktfotografie gevonden

Natuurlijk heb je naaktfotografie in allerlei vormen en stijlen. Omdat ik een nette stijl wilde hebben voor mijn naakt reportage, ging ik op het internet zoeken naar een goede passelijke fotograaf. Zo kwam ik heel wat fotografen tegen die van mij foto’s kon maken maar geen een was echt iets wat mij aansprak. Toen ik op de website keek van Foto Finis, viel het mij op dat de lijnen van de lichaam er heel mooi uit kwam en de naaktfoto’s heel netjes en subtiel eruit zag. Dat was dan ook precies wat ik zocht en besloot dan ook om een afspraak te maken met deze onderneming.

naaktfotografie

Mijn naaktfotografie zelf de regie in hand hebben is een grote plus punt

Op de dag van mijn afspraak met Foto Fines, zorgde de fotograaf in eerste instantie dat ik mij helemaal op mijn gemak voelde. Zo bespraken wij de pose’s die ik graag wilde en ook gaf de fotograaf mij aardig wat tips mee over de pose’s. Toen wij de foto’s gingen maken voelde ik mij helemaal op mijn gemak en ging het naaktfotografie helemaal vanzelf. De regie had ik in eigen handen en zo werden de foto’s precies zoals ik wilde.