De beste fotograaf in Zwolle en omgeving

fotograaf zwolle

fotograaf zwolleEen tijdje geleden ben ik gaan zoeken naar een goede fotograaf in Zwolle of daar direct in de buurt. Ik wilde namelijk heel erg graag een mooie afbeelding laten maken van mijn gezin. Mijn dochtertje is inmiddels een jaar oud en daarom vond ik dit de perfecte leeftijd. Nu lacht ze namelijk heel erg vaak en dat staat natuurlijk wel het mooiste. Ik ben wel erg kieskeurig hierin geweest, want ik wilde het graag in de woonkamer gaan hangen. Daarom ben ik aan verschillende mensen gaan vragen of zij een tip hadden voor mij.

Een heel erg mooi eindresultaat

Uiteindelijk kreeg ik van verschillende mensen de tip om eens bij Cawe fotograaf in Zwolle te gaan informeren. Hier heb ik toen uiteindelijk contact mee opgenomen om te vragen of zij iets voor mij konden betekenen. Tijdens dit gesprek werd ik ongelofelijk vriendelijk geholpen en kreeg ik er een heel goed gevoel bij. De prijs was ook heel erg goed, dus toen heb ik meteen een afspraak gemaakt voor een maandje daarna. Dat was twee weken geleden en het is super mooi geworden. Ik kan het echt aan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen op hun website voor wat inspiratie!